Gratis QR-kode generator

Opret

E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Firma
Ja tak, hold mig opdateret om QR koder


* Skal udfyldes

Gratis QR-kode generator med statisitk.

Med den udvidet QR generator, kan du generere op til 5 gratis QR-koder. Du kan løbende følge udviklingen via real-time statistik modul og have det fulde overblik over dine koder i QR biblioteket.

Ud over adgang til QR-generatoren holder vi dig også løbende opdateret omkring hvad der sker i markedet for QR-koder her i blandt cases, produktnyheder og markedstal.

Opret dig nu og du er igang på få minutter - det er helt gratis.

Med Venlig Hilsen
Okari MobileLøsningen indeholder
- Download koderne i 4 formater
- Vælg selv farven på din QR-kode
- 7 dages statistik
- Bibliotek til dine QR-koder

QR bibliotek
Vi holder styr på alle dine QR-koder, så du er sikker på altid at have det fulde overblik over dine kampagner. Du kan løbende slette og tilføje koder til dit QR bibliotek.
Størrelse og farver
Dine QR-koder kan downloades og gemmes I tiff, gif, png eller jpeg-formater og du bestemmer selv størrelsen, så du er sikker på at have den rigtige størrelse, hvad enten det er til web, print eller outdoor.
Statistik
Med vores real-time statistik kan du altid følge dine QR-aktiviteter 7 dage tilbage.
Med businesspakken har du også mulighed for at søge på måneder og se hvilke enheder der scanner dine koder. Business pakken giver dig også mulighed for at lave rapporter over dine aktiviteter.
Forkortede webadresser
Alle QR-koder du opretter, har sin egen unikke og korte webadresse. Med dette link har du mulighed for at supplere QR-koden, så man kan tilgå dit indhold selv om man ikke har en scanner på sin telefon.
Ændre dit indhold løbende (Business pakke)
Du kan altid omdirigere destinationen på dine QR-koder. Denne funktion er nyttig, hvis du har lavet en fejl i din URL eller løbende vil opdatere dine kampagner med nyt indhold uden at skulle printe nye koder.
Okari Webinar
Til alle brugere, gratis og business, tilbyder vi løbende gratis online kurser. Hvis du vil være klogere på best practice, markedet samt afvikling af kampagner, kan du via dette link skrive dig op til førstkommende kursus.
Online chat support
Hvis du har spørgsmål til brug af løsningerne er vi aldrig mere end et enkelt klik væk. I højre hjørne finder du vores supportfunktion, her sidder vores supportere klar til at svare på dine spørgsmål. Det glæder naturligvis både business og gratisløsningerne.